4 en 5 november 2017 - TT Hall Assen
U bevindt zich hier: » Locatie
locatie
Art Assen

Locatie

Art Assen vindt plaats in de TT Hall Assen, vlakbij het legendarische TT Circuit. De TT Hall Assen ligt op een centrale plek in het noorden van Nederland, die gemakkelijk bereikbaar is door de gunstige ligging aan de A28. Ook het parkeren op de ruime parkeerplaats, zorgt voor een goede toegankelijkheid.

Van binnen biedt de moderne accommodatie ons een geweldig beursoppervlak waar alle service en faciliteiten snel en efficiënt voor handen zijn. Door de nette gitzwarte afwerking aan de binnenkant van de hal, kan met de juiste aankleding de perfecte ambiance gecreëerd worden voor Art Assen. Het tentoongestelde materiaal in uw stand komt op die manier perfect tot zijn recht.

Wilt u meer weten over de TT hall, kijk dan op www.tt-hall.nl

The rolex submariner watches collection is a logical place to launch such a watch for Baume & Mercier – many timepieces in the Clifton Collection are in the vein of classic styling and affordability that is bread and butter, but the Rolex Submariner Watches collection also includes a perpetual calendar (in gold, at $22,900) and has even, in the past, included a five-minute repeater.